Άστατος και σήμερα ο καιρός

Άστατος και σήμερα ο καιρός Facebook Twitter
0

Άστατος παραμένει και σήμερα Παρασκευή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Η αφρικανική σκόνη απομακρύνεται για λίγο αλλά θα επιστρέψει σύμφωνα με τις προβλέψεις αύριο Σάββατο.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τις απογευματινές ώρες, προβλέπονται για την Αττική. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη με βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ