Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα στην Άρτα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η κατάσταση της υγείας του 14χρονου από την Άρτα παρουσίασε βελτίωση με αποτέλεσμα οι γιατροί να αποφασίσουν την αποσωλήνωσή του. Ο 14χρονος αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ τις επόμενες ημέρες και να μεταφερθεί στην Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι γιατροί, μετά την πολύωρη, λεπτή χειρουργική επέμβαση στον Ι14χρονο είχαν εκφράσει την αισιοδοξία τους για την υγεία του παιδιού από την Άρτα

Κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα στην Άρτα

Ο 14χρονος είχε βγει να πει τα κάλαντα στην Άρτα, όπου διαμένει, ωστόσο ξαφνικά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα που εφημέρευε. Εκεί διασωληνώθηκε αμέσως από τους γιατρούς αλλά στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπεβλήθη σε επέμβαση καθώς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Λόγω όμως της κρισιμότητας της κατάστασης του και προκειμένου να του γίνουν περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην Αθήνα. Για τον λόγο αυτόν προγραμματίστηκε πτήση αεροσκάφους του ΕΚΑΒ για αεροδιακομιδή του στο Παίδων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM