Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες απόψε - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες απόψε - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Για έντονες καταιγίδες απόψε κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του, παρουσιάζοντας αναλυτικά τις περιοχές της χώρας που αναμένεται να επηρεαστούν.

Όπως αναφέρει ο κ. Αρναούτογλου φαινόμενα θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο και συγκεκριμένα σε Κέρκυρα, Παξούς και παράκτια τμήματα της Ηπείρου.

«Λίγο προσοχή για καλό και για κακό απόψε κυρίως στο βόρειο Ιονιο (Κέρκυρα, Παξούς και παράκτια τμήματα της Ηπείρου) καθώς δεν αποκλείεται οι καταιγίδες που αναμένονται κυρίως κατά τη διάρκεια των βραδινών - νυχτερινών ωρών εκεί να είναι αρκετά έντονες», τονίζει. 

Στην πρόγνωσή του για αύριο το meteo.gr, προβλέπει νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα υπόλοιπα τμήματα και μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης, κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM
Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος έλαβε εξιτήριο από το «Λαϊκό» - Σταματά την απεργία πείνας

Ελλάδα / Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος έλαβε εξιτήριο από το «Λαϊκό» - Σταματά την απεργία πείνας

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος συμμετείχε στην κινητοποίηση χωρίς να έχει συγγενική σχέση με τα θύματα, θέλοντας, όπως είχε δηλώσει, να στηρίξει το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή της σορού του γιου του
LIFO NEWSROOM
Αυλώνας: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες βρεφονηπιακού σταθμού μετά από καταγγελίες ότι έλειπε τούφα από τα μαλλιά παιδιού

Ελλάδα / Αυλώνας: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες βρεφονηπιακού σταθμού μετά από καταγγελίες ότι έλειπε τούφα από τα μαλλιά παιδιού

Η μητέρα κατήγγειλε ότι, παραλαμβάνοντας το παιδί της το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου, διαπίστωσε τραυματισμούς στο κεφάλι και στο χείλος του
LIFO NEWSROOM