Αρχίζουν πτήσεις τσάρτερ από Αυστρία σε Σκιάθο

Αρχίζουν πτήσεις τσάρτερ από Αυστρία σε Σκιάθο: «Υπέροχος τόπος για ξεκούραση η Ελλάδα» Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

«Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για ξεκούραση» αναφέρει η Αντρέα Σπρίνγκερ, η διευθύντρια του ομότιτλου μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου που ειδικεύεται σε προγράμματα προς ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. 

Η Αντρέα Σπρίνγκερ χαιρετίζει την κατάργηση της καραντίνας για ταξιδιώτες από Ελλάδα και ανακοινώνει την πραγματοποίηση πτήσεων τσάρτερ από την Κλάγκενφουρτ προς τη Σκιάθο.

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή από το αεροδρόμιο της Κλάγκενφουρτ, της πρωτεύουσας του αυστριακού ομόσπονδου κρατιδίου της Καρινθίας, η χθεσινή ανακοίνωση της αυστριακής κυβέρνησης ότι από τις 19 Μαΐου αίρεται η υποχρεωτική καραντίνα μετά την είσοδο στη χώρα, για ταξιδιώτες προερχόμενους από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον νέο αυτό κανονισμό να αφορά και τους κατοίκους Αυστρίας που επιστρέφουν από αυτές τις χώρες.

«Οι άνθρωποι είναι πολύ πρόθυμοι να ταξιδέψουν», αναφέρει σε δηλώσεις της η Αντρέα Σπρίνγκερ, ανακοινώνοντας την προσφορά πτήσεων τσάρτερ προς τη Σκιάθο από τον Ιούνιο και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, και τονίζοντας τον θαυμασμό της για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Με το προγραμματισμένο «άνοιγμα» σε διάφορους τομείς στην Αυστρία από τις 19 Μαΐου, διευκολύνονται σαφώς και τα ταξίδια, καθώς, όπως ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, το αυστριακό υπουργείο Υγείας, από αυτή την ημερομηνία καταργείται η υποχρεωτική καραντίνα για ταξιδιώτες -και κατοίκους Αυστρίας- προερχόμενους από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, και βέβαια από την χώρα προέλευσης του μεγαλύτερου αριθμού τουριστών στην Αυστρία, την Γερμανία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM