Απορρίφθηκαν όλα τα ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους του Νοοr 1

Απορρίφθηκαν όλα τα ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους του Νοοr 1 Facebook Twitter
Μέλη του πληρώματος στο πλοίο «Noor One», με το οποίο μεταφέρθηκε η ηρωίνη στην Ελλάδα, οδηγούνται στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά. (Φωτ. Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές)
0

Την απόρριψη όλων των ελαφρυντικών των κατηγορουμένων για την υπόθεση του δεξαμενόπλοιου «Noor One» αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.


Κατά την επόμενη φάση η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά Μαρία Τρούπη, θα προτείνει τις ποινές για τους κατηγορούμενους, ενώ έχει οριστεί η δικάσιμος για την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού: «Δεν θέλουν να γίνει η δίκη για τα Τέμπη»

Οι καταγγελίες από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Καρυστιανού και οι ανακοινώσεις από Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος
THE LIFO TEAM