Αποφυλακίζεται ο Σάββας Ξηρός

Αποφυλακίζεται ο Σάββας Ξηρός Facebook Twitter
0

Τη διακοπή της φυλάκισης του Σάββα Ξηρού για πέντε μήνες, αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, καθώς ο Ξηρός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πρέπει να νοσηλευθεί για πέντε μήνες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο Ξηρός εκτίει ποινή 5 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 5 δολοφονίες, ληστείες εκρήξεις και συμμετοχή στη 17Ν.

Όπως ανέφερε η συνήγορός του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς στο ένα μάτι του υπάρχει ολική απώλεια όρασης, ενώ στο άλλο έχει περιοριστεί σημαντικά. Επίσης ένα μικρόβιο που προσέβαλε τον οργανισμό του μέσα στις φυλακές του έχει προκαλέσει σοβαρά οιδήματα στα πόδια και οι γιατροί εκτιμούν ότι για τη θεραπεία του θα πρέπει να μεταφερθεί εκτός των φυλακών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM