Απεργία σήμερα στα νοσοκομεία και συγκέντρωση

Απεργία σήμερα στα νοσοκομεία και συγκέντρωση Facebook Twitter
0

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ σήμερα λόγω της 24ωρης Πανελλαδικής Πανυγειονομικής Απεργίας που προκήρυξε η ομοσπονδίας εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας για την απεργία «η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης. Το ΕΣΥ απαξιώνεται – συρρικνώνεται – ιδιωτικοποιείται».


Οι εργαζόμενοι καλούν  σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 12:30 μετά το μεσημέρι. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι ως τη λήξη του ωραρίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM