Απελάθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

Απελάθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου Facebook Twitter
Ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Αλερίκ συνελήφθη την Τετάρτη από Έλληνες στρατιώτες που περιπολούσαν στον Έβρο, όταν μπήκε με σκαπτικό μηχάνημα παράνομα στις Καστανιές. (EUROKINISSI)
0

Απελάθηκε και επιστρέφει στην Αδριανούπολη ο Τούρκος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στις Καστανιές Έβρου επειδή πέρασε παράνομα τα σύνορα, την ώρα που έκανε χωματουργικές εργασίες.

Στον 38χρονο Μουσά Αλερίκ, υπάλληλο στο Δήμο Αδριανούπολης, έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Η Ελλάδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψή του τακτοποίησε τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε ο 38χρονος να διωχθεί σύμφωνα με το νόμο για την παράνομη είσοδό του στην Ελλάδα και να απελαθεί γρήγορα στη γειτονική χώρα.

Στην Αδριανούπολη τον 38χρονο Αλερίκ περίμενε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους σύμφωνα με το Evros News ο δήμαρχος της πόλης, τοπικοί φορείς και φυσικά τα μέλη της οικογένειας του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM