«Απείλησαν άτομα που κατέθεσαν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας» - Πληροφορίες για SMS και τηλεφωνήματα

«Απείλησαν άτομα που κατέθεσαν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας» - Πληροφορίες για SMS και τηλεφωνήματα Facebook Twitter
0

Ατομα που έχουν καταθέσει στις Αρχές για την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα έχουν δεχθεί απειλές, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Ορισμένοι μάρτυρες έχουν δεχθεί απειλές μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και μηνυμάτων, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι. 

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, είχε συνάντηση σήμερα με τον διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη.

Ο κ. Ηλιάδης παρείχε ενημέρωση για το περιεχόμενο της κατάθεσής του στις ανακριτικές Αρχές, ενώ στη συνέχεια έκανε και δηλώσεις σε δημοσιογράφους.

Όπως είπε, μετά τη νοσηλεία της μικρής στο νοσοκομείο είχε ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και «άλλες πλευρές», όπως το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, που μεταφέρθηκε στη συνέχεια.

Οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Οι γιατροί του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους, όπως μετέδωσε το Mega και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος. 

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

«Φαίνεται να υπήρξε επικοινωνία, γιατρών από το νοσοκομείο του Ρίου, προς συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων, όπου τους ειδοποίησαν γι' αυτά τα περίεργα επεισόδια και να υπάρχει μία επιτήρηση της 33χρονης μητέρας», σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε «Αϊνστάιν» την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM