Απειλές για βόμβες στα δικαστήρια της Λαμίας - Διακόπηκε η δίκη Κορκονέα

Απειλές για βόμβες στα δικαστήρια της Λαμίας - Διακόπηκε η δίκη Κορκονέα Facebook Twitter
0

Απειλητικά τηλεφωνήματα για ύπαρξη βόμβας στα Δικαστήρια έκαναν άγνωστοι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Λαμία το πρωί της Δευτέρας.

Αναλυτικότερα, τηλεφώνημα από άγνωστο δέχτηκε στις 09:35 το LamiaReport, από αριθμό με απόκρυψη, που ισχυρίστηκε ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε Εφετείο Λαμίας και Δικαστήρια.

Ο άγνωστος είπε ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί θα εκραγούν στις 11:00 το πρωί και κλείνοντας το τηλέφωνο είπε ότι είναι από τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Ανάλογα τηλεφωνήματα είχαν προηγηθεί στο Εφετείο και στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Απειλές για βόμβες στα δικαστήρια της Λαμίας - Διακόπηκε η δίκη Κορκονέα Facebook Twitter

Αυτή την ώρα εκκενώνονται τα κτίρια για να εξετάσουν αν πρόκειται για φάρσα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα, στο Εφετείο Λαμίας συνεχίζεται η δίκη των Κορκονέα – Σαραλιώτη.

Τεράστιο κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στο κέντρο της Λαμίας εξαιτίας της διακοπής της κυκλοφορίας γύρω από τα δικαστήρια.

Με πληροφορίες από Lamiareport / Tvstar

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM