Απαγωγή Κυπαρίσση: 800.000 ευρώ έδωσε η οικογένειά του ως λύτρα- Τον απελευθέρωσαν στο Τατόι

Απαγωγή Κυπαρίσση: 800.000 ευρώ έδωσε η οικογένειά του ως λύτρα- Τον απελευθέρωσαν στο Τατόι Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρρίση από το Ντράφι, καθώς σήμερα μετά από δύο μήνες ομηρίας αφέθηκε ελεύθερος, με την οικογένειά του να καταβάλει το ποσό των 800.000 ευρώ σε λύτρα στους απαγωγείς του.

Αρχικά οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα ύψους 1 εκατ. ευρώ ωστόσο, σύμφωνα με το Mega, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού δόθηκε το ποσό των 800.000 ευρώ ως λύτρα.

Οι απαγωγείς απελευθέρωσαν το πρωί τον Γιώργο Κυπαρρίση σε ερημικό σημείο στο Τατόι. Εκεί οδηγήθηκε από τους απαγωγείς με αυτοκίνητο έχοντας κλειστά μάτια για να μη βλέπει τη διαδρομή.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο επιχειρηματίας φέρεται να χρησιμοποίησε ταξί προκειμένου να μεταβεί σε ένα σημείο από το οποίο θα μπορούσε να ειδοποιήσει την ΕΛΑΣ και τους συγγενείς του ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Στη ΓΑΔΑ θα εξεταστεί από τους αρμόδιους αξιωματικούς και θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της υπόθεσης, δηλαδή η εξιχνίαση προκειμένου οι αρχές να φθάσουν στους απαγωγείς του.

Το χρονικό της απαγωγής

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε απαχθεί  στις 29 Δεκεμβρίου 2021 καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, μετά από έξοδό του για φαγητό. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει φίλη του με την οποία επικοινωνούσε την ώρα της απαγωγής μέσω βιντεοκλήσης.

Ωστόσο συχνά κατά την επικοινωνία τους χανόταν το σήμα και η οθόνη γινόταν μαύρη. Όταν κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, το σήμα επανήλθε η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς, σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν.

Όταν κατάλαβαν ότι το κινητό ήταν ανοιχτό, το έκλεισαν. Η κοπέλα αμέσως ενημέρωσε για το περιστατικό και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο, τις τελευταίες 15 ημέρες οι απαγωγείς δεν είχαν δώσει σημάδια προκαλώντας την ανησυχία των συγγενών του. Η μητέρα του δε, είχε απευθύνει έκκληση στους απαγωγείς.

Σήμερα, έπειτα από δύο μήνες, η υπόθεση της απαγωγής είχε αίσιο τέλος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ