Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης - Είχε απαχθεί πριν δύο μήνες από το Ντράφι

Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης - Είχε απαχθεί πριν δύο μήνες από το Ντράφι Facebook Twitter
0

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου από το Ντράφι.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε απαχθεί καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει φίλη του με την οποία μιλούσε στο τηλέφωνο την ώρα που απήχθη.

Ωστόσο, τις τελευταίες 15 ημέρες οι απαγωγείς δεν είχαν δώσει σημάδια προκαλώντας την ανησυχία των συγγενών του. Η μητέρα του δε, είχε απευθύνει έκκληση στους απαγωγείς.

Αρχικά οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα ύψους 1 εκατ. ευρώ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού δόθηκε ένα μικρό ποσό ως λύτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον, όπου βρέθηκε με δύο φίλες του περίπου στις 12:00 της 29ης Δεκεμβρίου. Ακολούθησε βιντεοκλήση με φίλη του από το εξωτερικό οποία διήρκησε 22 λεπτά.

Ωστόσο συχνά κατά την επικοινωνία τους χανόταν το σήμα και η οθόνη γινόταν μαύρη. Όταν κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, το σήμα επανήλθε η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς, σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν.

Όταν κατάλαβαν ότι το κινητό ήταν ανοιχτό, το έκλεισαν. Η κοπέλα αμέσως ενημέρωσε για το περιστατικό και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ