Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 63χρονο που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 63χρονο που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Για κακούργημα και απόπειρα βίας κατά του πολιτικού Σώματος της Κυβέρνησης και της Βουλής διώκεται ο 63χρονος που κατηγορείται ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρότρυνε και άλλους να αποστέλλουν σε πολιτικούς μηνύματα αντίστοιχα με τα δικά του, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο στον εισαγγελέα και φαίνεται να παραδέχεται ότι έστειλε μήνυμα στην κ. Παπακώστα: «Με "τρέχουν" γιατί έστειλα μήνυμα στην Παπακώστα να μην τολμήσει να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών».

Η σύλληψη του 63χρονου άνδρα έρχεται λίγες μέρες μετά την εντολή που είχε δώσει, με αφορμή τα δημοσιεύματα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειρήνη Αγαπηδάκη - παχυσαρκια

Ελλάδα / Είχα ξεπεράσει τα 100 κιλά, εξομολογείται η Ειρήνη Αγαπηδάκη και αποκαλύπτει πώς αδυνάτισε

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μιλά για τη μάχη της με τα περιττά κιλά και παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολο, ούτε φθηνό - Τι συμβουλεύει - Τα μέτρα για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
NEWSROOM