ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Αντίθετη με τις μαθητικές παρελάσεις η Παγώνη - «Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα»

Αντίθετη με τις μαθητικές παρελάσεις η Παγώνη - «Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα» Facebook Twitter
Μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη το 2019 - Πηγή: Eurokinissi.
0

Για την ανάγκη «σοβαρών ελέγχων» σε εστίαση και διασκέδαση μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη αλλά και για το ενδεχόμενο διασποράς του κορωνοϊού στις μαθητικές παρελάσεις όπου θα υπάρχει «μεγάλη κινητικότητα». 

«Απόψε που όλοι ετοιμάζονται για έξοδο, θέλει μεγάλη προσοχή, υπευθυνότητα και βέβαια πολλούς ελέγχους. Αν δε γίνουν οι έλεγχοι όπως καταλαβαίνετε θα μπορούν να μπουν μέσα και ανεμβολίαστοι» δήλωσε μιλώντας στον Alpha η κα Παγώνη. 

Στη συνέχεια, εκτίμησε πως «αν μπουν ανεμβολίαστοι στα καταστήματα, θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τις επόμενες μέρες που σημαίνει μεγάλη πίεση στο σύστημα υγείας [...] Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στον έλεγχο και μεγάλη σοβαρότητα». 

Όσον αφορά τα κρούσματα σε ανήλικους σημείωσε ότι «στα τέσσερα κρούσματα το ένα είναι παιδί. Χρειάζεται και εκεί μεγάλη προσοχή. Η μετάλλαξη Δέλτα είναι εδώ.  Να προχωρήσουμε με τους εμβολιασμούς. Είδατε ότι υπάρχει εταιρεία που ζήτησε την έγκριση από τον FDA για να εμβολιαστούν και τα παιδιά από ηλικίες 5 έως 11 ετών».

Για τις παρελάσεις, η ίδια δήλωσε ότι έχει ταχθεί κατά των μαθητικών παρελάσεων ενώ είπε ότι «κόσμος δεν πρέπει να υπάρχει αλλά πώς θα πεις στη μητέρα να μη πάει να δει το παιδί της».

«Εγώ είχα πει εξαρχής ότι θα μπορούσε να γίνει μια στρατιωτική παρέλαση και τα παιδιά να μην πάνε να παρελάσουν αυτή τη χρονιά γιατί θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Εκεί δεν υπάρχει έλεγχος ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος ανεμβολίαστος. Καταλαβαίνετε ότι όταν υπάρχει συνωστισμός δημιουργούνται προβλήματα» είπε η κα Παγώνη.

«Η κινητικότητα σημαίνει αύξηση κρουσμάτων [...] είμαστε σε μια δύσκολη φάση και καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι» κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Για 1-2 κλωτσιές μιλά ο δράστης

Ελλάδα / Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: «Τον κλώτσησα μία ή δύο φορές» ισχυρίζεται ο δράστης

Με σκυφτό κεφάλι πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο 40χρονος και η 36χρονη γυναίκα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία
LIFO NEWSROOM