Αντιφασιστικό συλλαλητήριο την ώρα που η Χρυσή Αυγή θα δίνει βραβεία στους αντιπροσώπους της

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο την ώρα που η Χρυσή Αυγή θα δίνει βραβεία στους αντιπροσώπους της Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, αύριο στις 11 το πρωί, με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς, στις 12 το μεσημέρι εκδήλωση απονομής επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους Πειραιά παρουσία του γενικού γραμματέα της, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Πειραιά Νίκου Κούζηλου και Γιάννη Λαγού.

Η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά «ετοιμάζεται να βραβεύσει τους δολοφόνους νεοναζί που συμμετείχαν στην επίθεση στο εκλογικό τμήμα στο Κερατσίνι, το σχολείο του Παύλου Φύσσα, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Λαγού». Προσθέτει ότι «αυτή η πρόκληση της Χρυσής Αυγής να δώσει βραβεία τραμπουκισμού, θα πέσει στο κενό».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία από την Θεσσαλία: Έκλεισαν την δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν

Ελλάδα / Θεσσαλία: Τι απέγιναν τα ζώα συντροφιάς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας; - Καταγγελίες για γερά νεύρα

Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές της περιοχής και αιχμές κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς - Όσοι εξακολουθούν να νοιάζονται για την προστασία αυτών των πλασμάτων καταγγέλλουν ότι υπεύθυνοι έκλεισαν τη δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν...
NEWSROOM