Ανοίγουν την Δευτέρα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα

Ανοίγουν την Δευτέρα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα Facebook Twitter
0

Ανοίγουν ξανά πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα, σύμφωνα σε όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. 

Από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου θα ανοίξουν τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα (δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο), ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως μέσα στη μέρα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι σχετικοί κανόνες για τη λειτουργία τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκρινε ότι η επιδημιολογική πορεία του κορωνοϊού επιτρέπει το άνοιγμα των εν λόγω πολυκαταστημάτων. «Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με ταχύτητα», δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κανόνες για την είσοδο στα εμπορικά κέντρα θα είναι ένα άτομο ανά 20 τμ, σύσταση για χρήση μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους και υποχρεωτική χρήση μάσκας για πελάτες και προσωπικό μέσα στα καταστήματα.

Μαζί με τα εμπορικά κέντρα την ερχόμενη Δευτέρα θα επαναλειτουργήσουν επίσης, σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση, τα ζωολογικά πάρκα, οι βοτανικοί κήποι, τα ινστιτούτα αισθητικής και διαιτολογίας, οι υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

«Η φτώχεια μάς χτυπάει την πόρτα, η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
LIFO NEWSROOM
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ελλάδα / ΣτΕ: Αντισυνταγματκές οι διατάξεις για την εξίσωση αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών με αποφοίτους Λυκείου

Ο νομοθέτης, με τη νέα απόφαση του ΣτΕ, θα πρέπει να διακρίνει τους αποφοίτους των Ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης από τους αποφοίτους σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM