Ανακοίνωση για την υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου που πέθανε εν ώρα εργασίας

Ανακοίνωση για την υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου που πέθανε εν ώρα εργασίας Facebook Twitter
0

Ο Δήμος Ζωγράφου εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους της Ντανιέλλας Πρελορέντζου η οποία εργαζόταν ως οδοκαθαρίστρια στην υπηρεσία καθαριότητας.

Η διοίκηση του Δήμου θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας, υπογραμμίζεται στη ανακοίνωση του Δήμου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ενώ ακολουθούσε το απορριμματοφόρο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ετοιμαζόταν να αναλάβει βάρδια, στο αμαξοστάσιο του δήμου Ζωγράφου, όταν ένιωσε δυνατό πόνο στο στήθος και αδιαθεσία, ενώ στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, αλλά οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ανακοπή καρδιάς. Οι συνάδελφοί της έσπευσαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν ήδη αργά.

Η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων δήμου Ζωγράφου Σταματία Τσουμέα αναφέρει πως «σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί μία συνάδελφο που έφυγε από κοντά μας λίγο πριν ξεκινήσει την εργασία της. Μία συνάδελφος εξαιρετική, μία συνάδελφος όλο γέλιο και ευγένεια, μία συνάδελφος με ήθος ... Μία συνάδελφος που εργαζόταν μαζεύοντας τα σκουπίδια όλων μας, όπως όλοι οι συνάδελφοι μας που εργάζονται στον ευαίσθητο χώρο της καθαριότητας, ανελλιπώς και με ηρωισμό κάθε νύχτα. Δυστυχώς, το γεγονός αυτό μας βρίσκει αμέσως μετά από τις κινητοποιήσεις μας, για τη διεκδίκηση της εργασίας των συναδέλφων μας συμβασιούχων και ενώ ο αγώνας μας για να μείνουν μαζί μας δεν έχει τελειώσει.


Είμαστε συντετριμμένοι με το γεγονός, ευχαριστούμε όλους σας για τη συμπαράσταση που μας εκφράζετε» αναφέρει μεταξύ άλλων η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του δήμου Ζωγράφου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ