Άλκης Καμπανός: «Όταν φτάσαμε είχε αθρόα αιμορραγία» κατέθεσε διασώστης του ΕΚΑΒ

Άλκης Καμπανός: «Όταν φτάσαμε είχε αθρόα αιμορραγία» κατέθεσε διασώστης του ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε σήμερα, κατά την 11η ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης, μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Αναφερόμενος στον 19χρονο Άλκη και περιγράφοντας την εικόνα που αντίκρισε, είπε ότι «είχε αθρόα αιμορραγία», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είχε χάσει 3 με 4 λίτρα αίμα» κι έφερε «κακώσεις μη συμβατές με ζωή».

Για τον φίλο του Άλκη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της οπαδικής επίθεσης, κατέθεσε ότι «ήταν τυχερός στην ατυχία του», τονίζοντας ότι εάν το ΕΚΑΒ δεν έφτανε εγκαίρως θα είχαμε δεύτερο νεκρό.

Η δίκη διεκόπη και θα επαναληφθεί στις 7 Μαρτίου με την εξέταση δεύτερου διασώστη του ΕΚΑΒ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

Ελλάδα / Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

«Αθεράπευτος μαχητής, στάθηκε όρθιος με την ίδια επιμονή και αξιοπρέπεια τόσο απέναντι στις επαγγελματικές δυσκολίες όσο και στην πολυετή μάχη με την ασθένειά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
THE LIFO TEAM