Αίγινα: Νεκρή 73χρονη μέσα στο σπίτι της– Προσήχθη ο γιος της

Αίγινα: Νεκρή 73χρονη στο σπίτι της– Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τον γιο της Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στην Αίγινα, καθώς σε μονοκατοικία εντοπίστηκε 73χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι της. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα, φέροντας πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της, ενώ βασικός ύποπτος θεωρείται ο γιος της, που εξετάζεται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα που διέμενε σε μονοκατοικία στην περιοχή Πολλές Ελιές εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος από περαστικό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι αλλά ούτε εικόνα έρευνας, οδήγησε τους αστυνομικούς να στραφούν στην αναζήτηση του 46χρονου γιου της, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της γυναίκας.

Οι αρχές αναζήτησαν και εντόπισαν τον 46χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει βαριά ψυχιατρικά προβλήματα, και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM