Άγνωστοι εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο στον «Ευαγγελισμό» - Υπέκυψε στα τραύματά του

Νεαροί εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο στον «Ευαγγελισμό» - Υπέκυψε στα τραύματά του Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Άγνωστοι εγκατέλειψαν νεαρό άνδρα μαχαιρωμένο στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σήμερα το πρωί. 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ τις πρώτες πρωινές ώρες, γύρω στις 5:20 τα ξημερώματα, μια ομάδα νεαρών ατόμων μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό» έναν 23χρονο άνδρα και τον εγκατέλειψε στα εξωτερικά ιατρεία. Κατόπιν οι νεαροί εξαφανίσθηκαν.

Ο 23χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη, πιθανότητα μαχαίρι. Άμεσα οι γιατροί στον «Ευαγγελισμό» τον έβαλαν στο χειρουργείο ωστόσο δεν πρόλαβαν να προβούν στην επέμβαση καθώς στο μεσοδιάστημα ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος δίωξης ανθρωποκτονιών προκειμένου να ερευνήσει το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών ο νεαρός υπήρξε θύμα συμπλοκής μεταξύ ομάδων και πιθανόν τα μέλη της δικής του ομάδας ήταν εκείνα που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM