Άγιο Όρος: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 57χρονου ναυτικού μέσα σε πλοίο

Άγιο Όρος: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 57χρονου ναυτικού που παρασύρθηκε από φορτηγό μέσα σε πλοίο Facebook Twitter
0

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για το τραγικό δυστύχημα στο δρομολόγιο Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους την περασμένη Κυριακή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 57χρονου Α’ Μηχανικού του πλοίου.

Ο άνδρας παρασύρθηκε από φορτηγό που βρισκόταν μέσα στο πλοίο, όταν το πρώτο κύλησε και τον χτύπησε θανάσιμα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία ο 45χρονος ημεδαπός υπεύθυνος φόρτωσης του καταστρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ και ο 55χρονος αλλοδαπός οδηγός (υπήκοος Ρουμανίας) του Φ/Γ οχήματος για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. (Ανθρωποκτονία από αμέλεια)

Ειδικότερα ο οδηγός ρουμανικής καταγωγής είχε αμελήσει να βάλει χειρόφρενο. Έτσι ένας λάθος χειρισμός από την μεριά του πλοιάρχου είχε ως αποτέλεσμα να κυλίσει ένα ελαφρύ φορτηγό και να χτυπήσει έναν 57χρονο ναύτη, ο οποίος σκοτώθηκε.

O πλοίαρχος οδηγήθηκε από τις αστυνομικές αρχές για να δώσει κατάθεση, ενώ ο άτυχος 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM