Χαλκιδική: Φορτηγό κύλησε και σκότωσε 57χρονο ναυτικό σε πλοίο για Άγιον Όρος

Χαλκιδική: Φορτηγό κύλησε και σκότωσε 57χρονο μηχανικό σε πλοίο για Άγιον Όρος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Eurokinissi
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος ναυτικός σε πλοίο στη Χαλκιδική που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τον 57χρονο άνδρα χτύπησε φορτηγό μέσα στο πλοίο, στο οποίο ο οδηγός του φέρεται να μην είχε είχε βάλει χειρόφρενο. Το όχημα μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια των χειρισμών του πλοιάρχου με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον άνδρα.

Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοί του, ενώ του έκαναν ΚΑΡΠΑ για πολλή ώρα, χωρίς όμως ο άνδρας να ανταποκριθεί. Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM