ΔΕΔΔΗΕ: Πέμπτη ημέρα χωρίς ρεύμα για 3.500 νοικοκυριά

ΔΕΔΔΗΕ: Πέμπτη ημέρα χωρίς ρεύμα για 3.500 νοικοκυριά Facebook Twitter
ΔΕΔΔΗΕ: 3.500 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα (Eurokinissi)
0

Περίπου 3.500 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών.

Σημειώνει ακόμη ότι η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε αποκατασταθεί η βλάβη σε περιοχές του Βόρειου Τομέα και περίπου 3.000 νοικοκυριά παρέμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση αλλά ένα νέο πρόβλημα έριξε στο σκοτάδι ξανά 500 νοικοκυριά, όπως δήλωσε η διευθύντρια του τμήματος εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας του ΔΕΔΔΗΕ, Σοφία Δήμτσα, στην ΕΡΤ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM
Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM