Αιτωλοακαρνανία: Ζευγάρι βρέθηκε δεμένο στο σπίτι του - Νεκρός ο άνδρας, σε σύγχυση η σύζυγος

Αιτωλοακαρνανία: Ζευγάρι βρέθηκε δεμένο στο σπίτι του - Νεκρός ο άνδρας, σε σύγχυση η σύζυγος Facebook Twitter
0

Μπροστά σε μια τραγική εικόνα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρό έναν 91χρονο μέσα στο σπίτι του στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το ethnos, o ηλικωμένος άνδρας ήταν δεμένος μαζί με την σύζυγό του. Εκείνος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ζωντανή και σε άθλια κατάσταση, βρέθηκε η γυναίκα του.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πρόκειται για ληστεία και οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν αφού τους ξυλοκόπησαν.

Ο ηλικιωμένος άνδρας υπεκυψε στα τραύματα στο κεφάλι, ενώ η σύζυγός του βρέθηκε αφυδατωμένη και σε πλήρη σύγχυση. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλήθηκε ιατροδικαστής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM