Φονική επίθεση στα Βριλήσσια - Πυροβόλησαν άνδρα μέσα από αυτοκίνητο

Φονική επίθεση στα Βριλήσσια - Πυροβόλησαν άνδρα μέσα από αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Πυροβολισμοί έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Βριλήσσια, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας.

Το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών και άγνωστοι τον πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο, που βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στο Χαλάνδρι.

Η φονική επίθεση σημειώθηκε στην οδό Υμηττού και σύντομα η περιοχή κατακλύστηκε από αστυνομικούς.

Το θύμα, ηλικίας 55 ετών, περίπου περπατούσε στην οδό Υμηττού όταν, στις 3:20μμ, τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο το πυροβόλησαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο, μια BMW, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμμένο στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Επί τόπου μεταβαίνει ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Ελλάδα / Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές και χρησιμοποίησε παρακαμπτήριους δρόμους για να αποσυμφορήσει το ρεύμα προς Λαμία, όπου τα οχήματα κινούνται σημειωτόν σε αρκετά τμήματα
THE LIFO TEAM