Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που πήγε να αφήσει λουλούδι στο Πολυτεχνείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που πήγε να αφήσει λουλούδι στο Πολυτεχνείο (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση επέβαλαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σε γυναίκα που, όπως η ίδια δήλωσε, θέλησε να αφήσει λουλούδια στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου. 

Με δεδομένες τις επιτρεπόμενες επιλογές του SMS στο 13033, η γυναίκα τελικά δέχτηκε πρόστιμο από τους αστυνομικούς. Όπως ισχυρίστηκε η ίδια μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένη στο σημείο, είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ που εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο και, φεύγοντας από τη δουλειά της, αποφάσισε να αφήσει ένα λουλούδι στον χώρο λόγω της ημέρας.

«Δεν θα την πληρώσω, θα πάω νομικά», ισχυρίστηκε η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Εν τω μεταξύ, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, με περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς και ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, Ελικόπτερα και drones μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο την εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM