Αγία Βαρβάρα: Με χάπια και δηλητήριο είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν το θύμα ο 17χρονος και η 15χρονη κόρη της

Αγία Βαρβάρα: Με χάπια και δηλητήριο είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν το θύμα ο 17χρονος και η 15χρονη κόρη της Facebook Twitter
Αγία Βαρβάρα: Με χάπια και δηλητήριο είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν το θύμα ο 17χρονος και η 15χρονη κόρη της (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, που αποκάλυψαν στους αστυνομικούς η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την ομολογία τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, οι δύο ανήλικοι είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν, δύο φορές να δολοφονήσουν την άτυχη γυναίκα πριν τα καταφέρουν τελικά το βράδυ της Παρασκευής.

Οι δύο ανήλικοι δράστες κατονόμασαν και τον τρίτο συνεργό τους, έναν 16χρονο Έλληνα, τον οποίο αναζητούν οι αστυνομικοί. Κατά την ομολογία τους δε, αυτός ήταν που σκότωσε την 50χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι είπαν ότι αποφάσισαν να κάνουν τη δολοφονία πριν από έναν μήνα.

Τότε είχαν αγοράσει χάπια, τα οποία και έριξαν στον καφέ της 50χρονης χωρίς όμως να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Η επόμενη απόπειρά τους έγινε με δηλητήριο και όταν απέτυχαν για μία ακόμα φορά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής κάλεσαν τον 16χρονο φίλο τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η 15χρονη και ο 17χρονος έβαλαν τον 16χρονο στο σπίτι. Τότε, ο 17χρονος ακινητοποίησε την 50χρονη ενώ κοιμόταν και ο 16χρονος την μαχαίρωσε.

Η 15χρονη κόρη του θύματος υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν αντέδρασε καθόλου στη δολοφονία.

Μετά τη δολοφονία, η 15χρονη και ο φίλος της πήραν την κάρτα του θύματος και έκαναν αναλήψεις από διάφορα ATM.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί είπαν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν τους τελευταίους έξι μήνες όταν η κοπέλα φιλοξένησε τον 17χρονο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM