Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, ενόψει του lockdown

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, ενόψει του lockdown Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Κυκλοφοριακό κομφούζιο υπάρχει στους δρόμους της Αττικής αυτή την ώρα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του lockdown.

Ιδιαίτερα το κέντρο της Αθήνας είναι στο «κόκκινο» σε ό,τι αφορά στο μποτιλιάρισμα, καθώς υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους και τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση επίσης στη λεωφόρο Κηφισού, αλλά και στη λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος της Κατεχάκη. Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, ενόψει του lockdown Facebook Twitter

Από το πρωί η κίνηση είναι αυξημένη, τόσο σε δρόμους όσο και σε καταστήματα, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν τις τελευταίες αγορές πριν από το νέο lockdown, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές σε αρκετές περιπτώσεις. Αντίστοιχες ήταν οι εικόνες εκτός από την Αθήνα και σε αρκετές άλλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν πολλοί είναι οι Αθηναίοι που επιλέγουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ και να περάσουν αλλού τις επόμενες τρεις εβδομάδες του lockdown, στα χωριά τους ή τα εξοχικά τους. Από το πρωί ήταν αυξημένη η κίνηση στις εξόδους της πόλης, αλλά και στο ΚΤΕΛ.

Χαρακτηριστικό είναι πως, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής, συνολικά 60.279 αυτοκίνητα πέρασαν από την Αθηνών- Κορίνθου και την Αθηνών- Λαμίας. Το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας είχαν περάσει 38.371 αυτοκίνητα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM