Σποράδες: Έκλεψαν 300.000 ευρώ από σακούλες σκουπιδιών

Σποράδες: Έκλεψαν 300.000 ευρώ από σακούλες σκουπιδιών Facebook Twitter
0

Άγνωστοι φέρεται να άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ τα οποία ξενοδόχος από τις Σποράδες είχε κρύψει σε σακούλες σκουπιδιών, λόγω πανδημίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», με το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης τον περασμένο Μάρτιο ο επιχειρηματίας είχε προχωρήσει σε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων φοβούμενος προβλήματα με τις τράπεζες λόγω του κορωνοϊού. Για να αισθάνεται ασφαλής για τη λειτουργία της επιχείρησής του ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν «σήκωσε» σταδιακά διάφορα χρηματικά ποσά, τα έβαλε σε μαύρες σακούλες και τα έκρυψε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου το οποίο φρόντισε να ασφαλίσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ξενοδόχος δεν θέλησε να φυλάξει τα χρήματα στο σπίτι επειδή φοβόταν μην μετατραπεί η οικογένειά του σε σε στόχο και αποφάσισε να τα κρύψει στο ξενοδοχείο θεωρώντας ότι δεν θα γινόταν αντιληπτός. Αρχές Ιουλίου διαπίστωσε την απώλεια των χρημάτων και αναστατωμένος απευθύνθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από οποιονδήποτε θα μπορούσε να εμπλέκεται στην υπόθεση. Φαίνεται όμως ότι δεν γνώριζε κανείς το παραμικρό. Τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών και η προανακριτική δικογραφία διαβιβάστηκε στα δικαστήρια Βόλου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ