ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος Facebook Twitter
Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη ΓΑΔΑ Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος (Eurokinissi)
0

Στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν πριν από λίγο από άνδρες της αστυνομίας, οι καταδικασμένοι για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.

Λίγο αργότερα, στη ΓΑΔΑ μετέβη και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης έφτασε πριν τις 5μμ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής . Καθόταν στο πίσω μέρος ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου ενώ ένας από τους άνδρες που τον συνόδευαν τον κάλυπτε με το σώμα του.

Το αυτοκίνητο ακολουθούσε ένα άλλο στο οποίο επέβαινε η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Η καταδικασμένη σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, κατά την αναχώρηση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης από την Πεύκη οδηγούσε «επιθετικά» και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λίγο έλειψε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ η κόρη του ζεύγους επιτέθηκε φραστικά, όπως είχε κάνει νωρίτερα εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πεύκη.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται καθ' οδόν για τα σπίτια των Χρυσαυγιτών που δεν έλαβαν αναστολή καθώς έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο συλλήψεων τους.

Οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στο ΑΤ Πικερμίου οδηγήθηκαν πριν από λίγο στη ΓΑΔΑ, μέσα σε τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου.

Πέρα από εκείνους που έχουν παραδοθεί έως τώρα, όσοι από τους ενόχους βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές νωρίτερα ενώ για όσους δεν παραδοθούν- μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., για ταυτόχρονες συλλήψεις.

Αυτό σημαίνει ότι αρχικά, η ΕΛ.ΑΣ. θα παραλάβει από την εισαγγελία τα σχετικά έγγραφα για τη σύλληψη των καταδικασθέντων. Στη συνέχεια, για όσους δεν εμφανιστούν αυτοβούλως, θα γίνουν συλλήψεις με ταυτόχρονες επιχειρήσεις στα σπίτια των καταδικασθέντων, ή όπου βρίσκονται την ώρα εκτέλεσης της απόφασης του δικαστηρίου.

Για αυτό τον λόγο είναι σε επιφυλακή 20 ομάδες συλλήψεων, σύμφωνα με το «Έθνος». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ. Εκεί θα κρατηθούν προσωρινά, μέχρι τη μεταφορά τους στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τις διαδικασίες που προηγούνται της φυλάκισης.

Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν, ενώ το τελευταίο βήμα θα είναι η μεταγωγή τους, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η ηγετική ομάδα, εκτός απροόπτου, θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις ίδιες φυλακές καθώς και στα καταστήματα κράτησης Μαλανδρίνου και Τρικάλων, εκτός και είναι διαφορετικές οι αποφάσεις του αρμόδιου εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Στις φυλακές όλοι οι καταδικασθέντες θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στη συνέχεια στα κελιά τους. Το σχέδιο που έχει καταρτιστεί προβλέπει ότι δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλους κρατουμένους, αλλά ούτε και μεταξύ τους όσοι βρίσκονται σε διαμάχη, για λόγους ασφαλείας.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος Facebook Twitter
Οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στο ΑΤ Πικερμίου (Eurokinissi)
Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος Facebook Twitter
Στη ΓΑΔΑ οι Χρυσαυγίτες που παραδόθηκαν (Eurokinissi)
Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος Facebook Twitter
Στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν πριν από λίγο από άνδρες της αστυνομίας, οι καταδικασμένοι για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.( Eurokinissi)
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM