Ηλίας Μόσιαλος: Το σκίτσο με τα πρόβατα και τον λύκο για τους αρνητές του κορωνοϊού

Ηλίας Μόσιαλος: Το σκίτσο με τα πρόβατα και τον λύκο για τους αρνητές του κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Με ένα σκίτσο επιχείρησε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος να απαντήσει στους αρνητές του κορωνοϊού, σχολιάζοντας ταυτόχρονα την ιδέα της «ανοσίας της αγέλης».

Με αφορμή το νέο ρεκόρ κρουσμάτων, ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE χρησιμοποίησε τον μύθο του Αισώπου για τον λύκο και τα πρόβατα, δημοσιεύοντας στη σελίδα στο Facebook ένα σκίτσο.

Στο σκίτσο ο λύκος φαίνεται να ρωτάει τα πρόβατα «Το ξέρετε πως είμαι λύκος. Γιατί δεν τρέχετε να σωθείτε;», με εκείνα να απαντούν με διάφορες δικαιολογίες, όπως εκείνες που επιστρατεύουν συνήθως οι αρνητές του κορωνοϊού και όσοι θεωρούν ότι είναι «άτρωτοι» λόγω νεαρής ηλικίας. 

Δείτε το σκίτσο του Ηλία Μόσιαλου:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM