Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος – Η ανάρτηση στο Facebook

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος – Η ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης όπου έκανε τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Facebook, το τρίτο τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, κατέδειξε ότι είναι θετικός στον covid 19. Τα δύο προηγούμενα τεστ ήταν αρνητικά, σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει νωρίτερα.


«Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορονοϊό. Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας». 

Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την...

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM