Αστυνομικοί απομάκρυναν από λεωφορείο επιβάτη χωρίς μάσκα - «Πάρτε με σηκωτό» [ΒΙΝΤΕΟ]

Αστυνομικοί απομάκρυναν από λεωφορείο επιβάτη χωρίς μάσκα - «Πάρτε με σηκωτό» [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Aρχείο)
0

Έναν επιβάτη που δεν φορούσε μάσκα απομάκρυναν από λεωφορείο αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούν ελέγχους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια σχετικών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή Συγγρού-Φιξ, άνδρας που βρισκόταν σε λεωφορείο και δεν φορούσε μάσκα αρνήθηκε να κατέβει προκειμένου να του επιβληθεί πρόστιμο με αποτέλεσμα οι άνδρες της αστυνομίας να υποχρεωθούν να τον απομακρύνουν.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. 

 

«Πάρτε με σηκωτό. Δεν έρχομαι. Βρε δεν έρχομαι να πούμε», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο επιβάτης του λεωφορείου. «Ελάτε, κύριε», απαντάει ένας από τους αστυνομικούς, λίγο πριν τον απομακρύνουν από το λεωφορείο για να του επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM