Κορωνοϊός: Τουλάχιστον οκτώ κρούσματα σε μονή του Αγίου Όρους

Κορωνοϊός: Τουλάχιστον οκτώ κρούσματα σε μονή του Αγίου Όρους Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Τουλάχιστον οκτώ κρούσματα σε μονή του Αγίου Όρους
0

Τουλάχιστον οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες σε μονή του Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για την μονή του Αγίου Παύλου. Η μονή έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας μοναχός μεταφέρθηκε για νοσηλεία έκτος Άθω καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.

Την ίδια ώρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κατευθύνεται προς το Άγιον Όρος καθώς τουλάχιστον ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί σε μια άλλη μονή, στην Χελανδαρίου, όπως και ένα στη σκήτη του Λακοσκήτη.

Η Ιερά Κοινότητα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τον αριθμό των προσκυνητών στον Άθω και κατά την αναχώρησή τους από τα λιμάνια της Ουρανούπολης και της Ιερισσού, οι επισκέπτες υποβάλλονται σε θερμομέτρηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ