Κόρινθος: Πυρκαγιά κοντά σε στρατόπεδο - Εισήγηση για εκκένωση οικισμού

Κόρινθος: Πυρκαγιά κοντά σε στρατόπεδο - Εισήγηση για εκκένωση οικισμού Facebook Twitter
0

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η πυροσβεστική για πυρκαγιά σε δασική έκταση που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κόρινθο

Όπως επιβεβαίωσε αξιωματικός της πυροσβεστικής που μίλησε στο LIFO.gr το Πυροσβεστικό Σώμα εισηγήθηκε την εκκένωση του οικισμού Ζίμενς. 

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 37 πυροσβέστες με 13 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου μαζί με εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ. Στη συνέχεια οι δυνάμεις ενισχύθηκαν. Πλέον για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 26 οχήματα και τέσσερις ομάδες πεζοπόρου μαζί με τους εθελοντές πυροσβέστες. 

Παράλληλα συνδράμουν πέντε ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το korinthos.tv η πυρκαγιά μαίνεται κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του Ελληνικού Στρατού.

Εντός του χώρου του στρατοπέδου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γεγονός που επιβεβαίωσε αξιωματικός του Σώματος.

 

Σημειώνεται ότι τελευταίο 24ωρο η πυροσβεστική κλήθηκε συνολικά να αντιμετωπίσει περισσότερες από 150 δασικές και αστικές φωτιές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM