Σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική με τα νότια προάστια να πλημμυρίζουν από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν νωρίτερα την περιοχή.

 

Δρόμοι στο Ελληνικό και την Άνω Γλυφάδα πλημμύρισαν ενώ η έντονη καταιγίδα συνοδεύτηκε και από χαλάζι.

 

Στην Άνω Γλυφάδα δε, επί της οδού Αιγύπτου ένα όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που είχαν μετατρέψει τον δρόμο σε χείμαρρο.

 

 

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε και την Ανάβυσσο ενώ οι μετεωρολόγοι είχαν ήδη προειδοποιήσει για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και αστάθεια στην Αττική.

 

Την ίδια ώρα, σε ισχύ βρίσκεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει την Κεντρική Μακεδονία ενώ τις  μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.

 

Συγκεκριμένα τις επόμενες ώρες αναμένονται ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί ενώ έντονη κεραυνική δραστηριότητα αναμένεται το μεσημέρι και το βράδυ.

 

Το Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έδωσε στη δημοσιότητα προγνωστικό χάρτη στον οποίο αποτυπώνονται οι εκτιμώμενες βροχοπτώσεις (κατά το διάστημα 14:00 - 17:00) καθώς και οι περιοχές όπου εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις.