Αλίαρτος: Εικόνες συνωστισμού σε γλέντι παρουσία και βουλευτών

Αλίαρτος: Εικόνες συνωστισμού σε γλέντι παρουσία και βουλευτών Facebook Twitter
0

Εικόνες έντονου συνωστισμού καταγράφηκαν σε γλέντι που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Υψηλάντη στην Αλίαρτο χωρίς καμία απόσταση ασφαλείας.

Μάλιστα, στο γλέντι με την τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα, ήταν παρόντες μέλη της δημοτικής αρχής αλλά και του ελληνικού κοινοβουλίου, μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας.

Φωτογραφίες από το γλέντι δημοσιεύτηκαν στη σελίδα «Permissοs Νέα» στο Facebook:

Αλίαρτος: Εικόνες συνωστισμού σε γλέντι παρουσία και βουλευτών Facebook Twitter
Αλίαρτος: Εικόνες συνωστισμού σε γλέντι παρουσία και βουλευτών Facebook Twitter
Αλίαρτος: Εικόνες συνωστισμού σε γλέντι παρουσία και βουλευτών Facebook Twitter
Αλίαρτος: Εικόνες συνωστισμού σε γλέντι παρουσία και βουλευτών Facebook Twitter

Καθηγητής Βατόπουλος: Ίσως πρέπει να τεθεί θέμα απαγόρευσης στα πανηγύρια

Τον έντονο προβληματισμό του για τις εικόνες συνωστισμού σε πάρτι και πανηγύρια, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, εξέφρασε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

«Έστω αν υπάρχει ένα κρούσμα μπορεί να δημιουργήσει εκατοντάδες κρούσματα. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, αλλά ο ιός δεν ξέρει από αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, ενώ ανέφερε πως συγκεντρώσεις όπως στην Αλίαρτο και στο Γουδί μπορεί να αποτελέσουν βόμβα μετάδοσης του ιού, σχολιάζοντας πως ίσως πρέπει να τεθεί θέμα απαγόρευσης στα πανηγύρια.

Για το αν μεταδίδεται ο κορωνοϊός με τον αέρα, όπως υποστήριξαν πρόσφατα επιστήμονες, ο κ. Βατόπουλος σχολίασε πως είναι μια επιστημονική συζήτηση που γίνεται για το πόσο μακριά πάνε τα σταγονίδια και πως εξαρτάται και από τις συνθήκες, π.χ. με τον ανεμιστήρα μπορεί να πάνε πολύ μακριά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Ελλάδα / ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Στο πλαίσιο της έρευνας προβλέπεται η κλήση μαρτύρων, η αξιολόγηση των διαθέσιμων στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Γιάννη Παναγόπουλου
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM