Κορωνοϊός: Θετική και η σύζυγος του Ελληνοαμερικανού από την Κάρπαθο -Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση

Κορωνοϊός: Θετική και η σύζυγος του Ελληνοαμερικανού από την Κάρπαθο -Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η σύζυγος του Ελληνοαμερικανού, ο οποίος μεταφέρθηκε από την Κάρπαθο στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τρίτης.

Το ζευγάρι είχε πάει στην Κάρπαθο, τόπο καταγωγής του 74χρονου, πριν από 10 ημέρες. Είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ενδιάμεση πτήση από τις ΗΠΑ, καθώς οι απευθείας πτήσεις δεν πραγματοποιούνται.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο 74χρονος Ελληνοαμερικανός μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, με Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς είχε υψηλό πυρετό. Τον συνόδευσε η σύζυγός του, η οποία υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό. Έτσι, έγινε η εισαγωγή της στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και εκείνη στη μονάδα Covid-19.

Στο μεταξύ, ο ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει διαδικασία ιχνηλάτησης για τις επαφές του ζευγαριού στην Κάρπαθο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 74χρονος και η σύζυγός του είχαν δώσει το παρών σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ελληνοαμερικανός δήλωσε- σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ότι είχε υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή του από το Τέξας για την Ελλάδα και ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Η κραυγή της οικογένειας για τη δικαστική ταλαιπωρία 9 χρόνια

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Η κραυγή της οικογένειας για τη δικαστική ταλαιπωρία επί 9 χρόνια

Ο ξάδερφος της Έφης Τσιχλάκη, Εμμανουήλ Αθανασίου, καταγγέλλει δημόσια στο Facebook την αποδόμηση της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση της δολοφονίας της και προαναγγέλλει προσφυγή στα αστικά δικαστήρια και διεθνή ανάδειξη της υπόθεσης
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM