Νέα καταγγελία: Ο «ψευτογιατρός» πήρε 60.000 ευρώ για «ενέσεις από το Βατικανό» από 35χρονη με καρκίνο που κατέληξε

Νέα καταγγελία: Ο «ψευτογιατρός» πήρε 60.000 ευρώ για «ενέσεις από το Βατικανό» από 35χρονη με καρκίνο που κατέληξε Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του «ψευτογιατρού», καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα εξαπάτησε και μια 35χρονη καρκινοπαθή, η οποία κατέληξε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος, ο δήθεν γιατρός, που έχει προφυλακιστεί, πήρε πάνω από 60.000 ευρώ για «ενέσεις από το Βατικανό» από την 35χρονη νηπιαγωγό, μητέρα δύο παιδιών, η οποία κατέληξε.

«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον θάνατο ενός ακόμα θύματος του συγκεκριμένου ανθρώπου και συγκεκριμένα μίας 35χρονης κοπέλας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έπεσε θύμα εξαπάτησης από αυτόν τον άνθρωπο», είπε ο κ. Σούρλας στον ΑΝΤ1.

«Της πήρε πάνω από 60.000 ευρώ. Η κοπέλα αυτή είχε καρκίνο στο στήθος και έκανε χημειοθεραπείες. Πείστηκε από αυτό τον άνθρωπο να απαρνηθεί τον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών που είναι και ο σημαντικότερος. Της έκανε 6 ενέσεις τις οποίες της έλεγε ότι τις έφερνε από το Βατικανό», δήλωσε ακόμη ο δικηγόρος.

Ο κ. Σούρλας ανέφερε ότι θα καταθέσει τα στοιχεία στη ΓΑΔΑ την επόμενη Τετάρτη, ενώ ανέφερε ότι έχει στοιχεία πως υπήρχαν συνεργοί, που μεσολαβούσαν, τα οποία θέλει να τα επιβεβαιώσει.

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος 

Τη Δευτέρα ο «ψευτογιατρός» που κατηγορείται για τον θάνατο τριών ανθρώπων, βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος. Παράλληλα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος δήθεν γιατρός εμφανιζόταν μεταξύ άλλων και ως διακεκριμένος ογκολόγος και υποσχόταν θεραπεία σε ασθενείς με καρκίνο. Επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς και τις οικογένειές τους, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης. Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM