Πτολεμαΐδα: Κλείδωσαν το σχολείο για το τριήμερο και ξέχασαν μέσα τμήμα που δεν είχε σχολάσει

Πτολεμαΐδα: Κλείδωσαν το σχολείο για το τριήμερο και ξέχασαν μέσα τμήμα που δεν είχε σχολάσει Facebook Twitter
0

Ένα απρόοπτο σημάδεψε την τελευταία ημέρα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα e-ptolemeos που επικαλείται γονέα μαθητή,  έξι άτομα, τέσσερις μαθητές, η καθηγήτριά τους και η καθαρίστρια, κλειδώθηκαν από λάθος στο σχολείο. 

Συγκεκριμένα, το μοναδικό τμήμα που έκανε μάθημα την τελευταία ώρα του σχολείου ήταν η Α'Λυκείου, με την καθηγήτρια και τέσσερις μαθητές. Επίσης, στο σχολείο υπήρχε και μια καθαρίστρια, που είχε παραμείνει για να καθαρίσει.

Όταν τελείωσε το μάθημα, οι άνθρωποι που πήγαν να βγουν, διαπίστωσαν πως το σχολείο ήταν κλειδωμένο, με το φύλακα και τον διευθυντή να έχουν ήδη φύγει.

Καθηγήτρια και μαθητές προσπάθησαν και βρήκαν μια πόρτα ανοιχτή που τους οδήγησε στον προαύλιο χώρο. Από τύχη ένας μαθητής είχε μαζί του κινητό με το οποίο ειδοποίησαν τον διευθυντή, ο οποίος επέστρεψε και «απελευθέρωσε» τους μαθητές, την καθαρίστρια και την καθηγήτρια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM