Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τα ειδικά μαθήματα

Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τα ειδικά μαθήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το πρόγραμμα για τα ειδικά μαθήματα των Πανελλαδικών 2020 και τις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, όπως και των μουσικών μαθημάτων, για την εισαγωγή σε τμήματα στα οποία απαιτείται η εξέτασή τους, θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως τη 13η Ιουλίου. Οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα γίνουν από τις 29 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 15 Ιουνίου. Σε ό,τι αφορά στα ειδικά μαθήματα, θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου με την εξέταση των Αγγλικών. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2020 θα γίνουν με διαφορετικούς κανόνες, λόγω του κορωνοϊού. Έτσι, θα υπάρχει απόσταση 1,5 μ. μεταξύ των μαθητών, η μάσκα θα είναι υποχρεωτική για τους επιτηρητές, ενώ δεν θα επιτρέπεται η χρήση ανεμιστήρα στις αίθουσες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα εξετάσεων ειδικών μαθημάτων και μουσικών μαθημάτων 2020 για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τα ειδικά μαθήματα Facebook Twitter

Οι ώρες προσέλευσης


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :

  • μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 π.μ.,
  • μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.
  • μέχρι τις 17:00 μ.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 17:30 μ.μ.


Η διάρκεια εξέτασης


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

  • των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,
  • των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
  • του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι κατά προσέγγιση είκοσι (20) λεπτά.
  • για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί από 2΄ μέχρι 6΄ λεπτά για κάθε υποψήφιο.
  • για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30' λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM