Σεισμός

Παγκράτι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 30χρονος συντηρητής που καταπλακώθηκε από ασανσέρ

Παγκράτι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 30χρονος συντηρητής που καταπλακώθηκε από ασανσέρ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο 30χρονος συντηρητής ασανσέρ, ο οποίος καταπλακώθηκε από την καμπίνα του ανελκυστήρα, σε πολυκατοικία στο Παγκράτι.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον 30χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του κρίνεται πολύ κρίσιμη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας, σε πολυκατοικία στην οδό Λαέρτου, στο Παγκράτι. Ο 30χρονος ήταν στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, για εργασίες συντήρησης, όταν- υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- αποδεσμεύθηκε η καμπίνα του ασανσέρ που βρισκόταν στον 5ο όροφο, έκανε ελεύθερη πτώση και τον καταπλάκωσε.

Κάτοικοι που άκουσαν τις φωνές του 30χρονου ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα και έπειτα από επιχείρηση περίπου μιας ώρας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 30χρονο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM