Πανελλαδικές 2020: Ο αριθμός των εισακτέων σε κάθε σχολή

Πανελλαδικές 2020: Ο αριθμός των εισακτέων σε κάθε σχολή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε 77.970 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των εισακτέων παραμένει ίδιος με τον περσινό, προκειμένου να μην επηρεαστούν περαιτέρω οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων, εν μέσω της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Η μόνη διαφοροποίηση αφορά στην ανακατανομή των εισακτέων των τμημάτων Νοσηλευτικής, των οποίων όμως ο συνολικός αριθμός εισακτέων παραμένει ίδιος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές της Γ' Λυκείου επέστρεψαν αυτή την εβδομάδα στα σχολεία, έπειτα από 40 ημέρες, αν και πολλοί έμειναν στο σπίτι. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2020 θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και στις 16 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τον αριθμό των εισακτέων ανά Ίδρυμα, Σχολή, Τμήμα και Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμημάτων, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM