Κορωνοϊός: Σποτ με τον Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείες - Το μήνυμα του Χαρδαλιά

Κορωνοϊός: Σποτ με τον Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείες - Το μήνυμα του Χαρδαλιά Facebook Twitter
0

Τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, επιστράτευσε η Πολιτική Προστασία για να αποτρέπει τον κόσμο από την συνάθροιση σε πλατείες υπενθυμίζοντας τον κίνδυνο του κορωνοϊού.

Το βίντεο δημοσίευσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της ΓΓΠΠ για το συνωστισμό στις πλατείες. Στο σποτ, ο ηθοποιός μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που επιβάλλονται.

Αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη - Μετά τις αντιδράσεις για σεξισμό

Η δήλωση Χαρδαλιά για τις πλατείες:

«Ανεπίτρεπτος και επικίνδυνος ο συνωστισμός στις πλατείες! Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες!

Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας, μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει , όταν συναντιόμαστε σε δημόσιους χώρους και όχι μόνο.

Ειδικά ο συνωστισμός, όπου πολλοί άνθρωποι συγχρωτίζονται σε εξωτερικούς χώρους, όπως στις πλατείες, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Το Α'σποτάκι της καμπάνιας μας αφορά στον συνωστισμό στις πλατείες στο οποίο συμμετέχει ο εξαιρετικός ηθοποιός Χρήστος Λούλης!
Η καμπάνια, μας προτρέπει να τηρούμε τα μέτρα, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς σήμερα και αύριο».

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ