Ποια πάρκα και χώροι άθλησης της Αθήνας ανοίγουν σταδιακά από αύριο - Ανακοίνωση του Δήμου

Ποια πάρκα και χώροι άθλησης της Αθήνας ανοίγουν σταδιακά από αύριο - Ανακοίνωση του Δήμου Facebook Twitter
0

Μετά τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε τους χώρους ευθύνης του, οι οποίοι θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου.

 

Ο Δήμος Αθηναίων τονίζει πως έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας των χώρων αυτών.

Από τις 6 το πρωί αύριο και για τις ώρες που ίσχυαν πάντοτε για κάθε σημείο θα είναι και πάλι ανοικτά όλα τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου όπως ο Εθνικός Κήπος, η Ακαδημία Πλάτωνος, η πρόσβαση στον Λυκαβηττό κ.α.

Επίσης, τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου προπόνησης, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) προχωράει, από μεθαύριο Τρίτη 5 Μαΐου, στην επαναλειτουργία για δωρεάν ατομικές προπονήσεις κατόπιν ραντεβού των εξής ανοικτών χώρων:

1. Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας (θα επιτρέπεται η είσοδος σε έως 15 άτομα ανά ώρα), τηλ.: 210 2287506

2. Γήπεδα Τέννις

· στο Ρουφ, Πειραιώς & Εχελιδών, τηλ.: 210 3421260

· στην Ελληνορώσων, πλατεία Κρημνίτσης, τηλ.: 210 6711016

· στο Γουδή, Γ. Παπανδρέου και Κανελλοπούλου, τηλ.: 210 7771990

· στα Άνω Πατήσια, Μητσάκη & Πολυλά, τηλ.: 210 2025634

Τα Αθλητικό Κέντρο και τα γήπεδα τένις θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 ως 21:00 κατόπιν ραντεβού που θα έχει κλειστεί με τηλεφωνική επικοινωνία. Η διάρκεια της παραμονής κάθε αθλούμενου στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου δεν θα ξεπερνά την μία ώρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ