Παπαστράτος: Αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS, σε όλη την Ελλάδα

Παπαστράτος: Αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS, σε όλη την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Η εταιρεία Παπαστράτος ανακοίνωσε απόψε πως εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS, σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και στους πελάτες των καταστημάτων μας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, η Παπαστράτος αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS, σε όλη την Ελλάδα.

Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας: Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. #menoumespiti


Τα προϊόντα μας θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα online και στα παραδοσιακά σημεία λιανικής ενώ εξυπηρέτηση πελατών θα παρέχεται μέσω Facebook, Viber, LiveChat, email ή τηλεφωνικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM