Έβρος: Η Τουρκία ξεκινά «περιπολίες» στα σύνορα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Έβρος: Η Τουρκία ξεκινά «περιπολίες» στα σύνορα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη Facebook Twitter
0

Πτήσεις στον Έβρο και στα ελληνοτουρκικά σύνορα με μη επανδρωμένα τουρκικά αεροσκάφη UAVs (Unmanned Aerial Vehicles) τύπου Bayraktar TB2 ξεκινά η Τουρκία.

Ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, επιχειρηματίας, έμπορος όπλων και Τεχνικός Διευθυντής της Baykar Defense που έχει παντρευτεί την κόρη του Τούρκου προέδρου, με ανάρτηση στο Τwitter γνωστοποίησε την πρώτη «περιπολία» του τουρκικού UAV στον ποταμό Έβρο.

«Το UAV Bayraktar TB2 ξεκίνησε να περιπολεί στα ελληνικά σύνορα. Από την Ανατολή προς τη Δύση, από Βορρά προς Νότο οι ουρανοί μας είναι ελεύθεροι», έγραψε στο μήνυμά του, δημοσιεύοντας επίσης ένα χάρτη με την πτήση του δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Στο ίδιο μοτίβο και το πρακτορείο Ανατολού έκανε λόγο πως η δράση του UAV Bayraktar TB2 «διασφαλίζει τα συμφέροντα της Τουρκίας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM