Κορωνοϊός: Κλείνουν κάποια νυχτερινά κέντρα και κλαμπ στην Αθήνα - Άννα Βίσση, Ρουβάς, Salon de Bricolage

Κορωνοϊός: Κλείνουν κάποια νυχτερινά κέντρα και κλαμπ στην Αθήνα - Άννα Βίσση, Ρουβάς, Salon de Bricolage Facebook Twitter
0

Καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ανέρχεται σε 99 και πλέον υπάρχει ένας νεκρός αρκετές είναι οι επιχειρήσεις στο χώρο της διασκέδασης που αποφάσισαν να κλείσουν για προληπτικούς λόγους.

Ήδη συνοικιακά καφέ και μπαρ ετοιμάζονται να κλείσουν προσωρινά, ενώ και μεγάλα νυχτερινά κέντρα ανακοίνωσαν πως σταματάνε τη λειτουργία τους.

Πρόωρα τις εμφανίσεις τους λόγω κορωναϊού σταμάτησαν ήδη οι Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Έλλη Κοκκίνου και Κατερίνα Στικούδη που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός.

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους. Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων. Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη», ανέφερε η ανακοίνωση.

To Ηotel Ermou όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ανακοίνωσε πως λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό αναστέλλει τη λειτουργία του. Αντίστοιχη ανακοίνωση για πρόωρη λήξη του σχήματος έγινε και από το Εstate Αthens. Στο νυχτερινό κέντρο εμφανίζονταν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκος.

To κλαμπ Salon de Bricolage στο κέντρο της Αθήνας θα είναι επίσης κλειστό όπως ενημέρωσε η επιχείρηση με ανακοίνωση στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?Salon de Bricolage will be closed this week? #salondebricolage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salon de Bricolage (@salondebricolage) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θέλοντας να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και βάζοντας την υγεία πάνω απ´ όλα, οι εμφανίσεις μας στο @estateathens ολοκληρώνονται νωρίτερα απ´ ότι θα θέλαμε, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του Κορονοϊού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @steliosrokkos, την @helenapaparizouofficial, τους μουσικούς μας, την @chalijennings και τις αγαπημένες μου #sakisangels που δίνουν την ψυχή τους κάθε φορά πάνω στη σκηνή, τον Γιάννη Τσακουμάκο και όλο το προσωπικό του Estate για αυτούς τους 6 μαγικούς μήνες τραγουδιού, χορού & διασκέδασης. Το μεγαλύτερο όμως «ευχαριστώ» το χρωστάμε σε εσάς για τις γεμάτες ενέργεια βραδιές που περάσαμε μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας μέσα από την μουσική ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Όμως δεν πλήττεται μόνο η νυχτερινή ζωή της Αθήνας καθώς υπάρχουν ακυρώσεις και στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 3 Απριλίου συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στον συναυλιακό χώρο PRINCIPAL Club Theater στη Θεσσαλονίκη, ακυρώνεται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM