Κοροναϊός: Αναστέλλονται οι σχολικοί αθλητικοί αγώνες

Κοροναϊός: Αναστέλλονται οι σχολικοί αθλητικοί αγώνες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την αναστολή σχολικών αθλητικών αγώνων, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε απόφαση με την οποία αναστέλλονται όλοι οι πανελλήνιοι, σχολικοί αγώνες Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων και για τις αθλητικές δραστηριότητες σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Στην απόφαση που υπογράφει η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη τονίζεται ότι από σήμερα έως και τις 22 Μαρτίου, η διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας αναστέλλει:

-Τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου σχ. έτους 2019-2020 δεδομένου ότι απαιτούνται οργανωμένες και μαζικές μετακινήσεις μαθητών και μαθητριών για τη διεξαγωγή τους εντός της χώρας,

-τις μετακινήσεις των μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός σχολικής μονάδας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις (σύμφωνα με το άρθρο 6 της Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-02-2020/Φ.Ε.Κ. 456 / τ.Β΄/12-02-2020 με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»).

-Τις μετακινήσεις των μαθητών και μαθητριών από και προς τις κολυμβητικές δεξαμενές για τη διδασκαλία κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Οι ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εντός των σχολικών μονάδων και κατά συνέπεια δεν απαιτούνται μετακινήσεις θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM