Προανακριτική Novartis: Δεν καταθέτει η Τουλουπάκη, διαφωνεί με την κλήτευσή της

Προανακριτική Novartis: Δεν καταθέτει η Τουλουπάκη, διαφωνεί με την κλήτευσή της Facebook Twitter
Αντιρρήσεις της Τουλουπάκη για τον τρόπο κλήτευσής της στην προανακριτική για τη Novartis (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, δεν θα εξεταστεί σήμερα από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Novartis.

Στη γραμματεία της επιτροπής διαβιβάστηκε επιστολή της κ. Τουλουπάκη, στην οποία η εισαγγελέας διατυπώνει αντιρρήσεις για τον τρόπο κλήτευσής της, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Πριν από μερικές ημέρες, η κ. Τουλουπάκη είχε απαντήσει αρνητικά στο αίτημα της προανακριτικής επιτροπής για την αποστολή στη Βουλή απόρρητων εγγράφων του FBI, που περιλαμβάνονται στον φάκελο της εισαγγελίας για την υπόθεση Novartis. Στην επιστολή της η εισαγγελέας είχε αναφέρει ότι αν η επιτροπή δεν εξασφαλίσει άδεια από το FBI, τότε η εισαγγελία Διαφθοράς δεν θα διαβιβάσει στη Βουλή το επίμαχο υλικό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM